post

Sommer på Gran Canaria

Siden vi ankom til Puerto Mogan på Gran Canaria d. 24. Juni 2017, har solen skinnet fra en skyfri himmel hver eneste dag og temperaturen har lagt mellem 25 og 32 gr om dagen og ned til 20 gr om natten. Vinden har som altid her i Puerto Mogan været begrænset til en let brise. Puerto Mogan ligger i læ for vinden og uden for vind accelerationszonerne, så her er sjældent mere end en let pålands brise.

Vi har aldrig før været på Gran Canaria i sommer månederne, men kun sejlet her i Sep. – Nov. Så vi var lidt spændte på hvordan her var om sommeren, og det må siges også at være ret behageligt. Der bliver ikke sådan rigtig varmt +40, som man kan opleve i middelhavs landende. Her er varmt men ikke for varmt.

Vi har tilbragt tiden med nyde vejret, bade, se lidt på øen og få gjort Barolo klar til at vi trygt kan forlade hende her, mens vi er hjemme i Danmark.

Der er ingen tvivl om at Gran Canaria er en stor turist ø, men bevæger man sig lidt udenfor turist zonerne er Gran Canaria faktisk en ret flot Ø. Her i den sidste uge vi er her, har vi lejet en bil, og har derved haft mulighed for at køre lidt rundt at se på øen. Vi har bl.a været på øens højeste punkt Pica de Las Nieves, som ligger 1949 m over havet overflade. Dagen efter kørte vi over et bjerg i nærheden hvor vi kom ud på en meget smal bjergvej med plads til kun en bil og UDEN autoværn ud mod lodrette fald på mange hundrede meter. Det var smule nervepirrende kørsel.

Nu er der kun et par dage til at vi skal med fly hjem til Danmark og gense famile og venner, vi glæder os til at se jer alle igen. Så må vi håbe at den danske sommer snart indfinder sig (vi har sendt noget sommer nordpå, håber det når frem inden vi lander i DK)