Hvorfor sejle på Langtur

I julen 2007 gik Helle og jeg tur på havnen i Løgstør. Det var rå koldt og frosten bed i huden. Da vi går forbi Barolo, der står på landpladsen, taler vi om at vi skal sejle på langtur til Caribien, når vi bliver gamle og ungerne er fløjet fra reden.

Efter vi har gået lidt, tænker jeg…hvad nu hvis vi ikke bliver gamle! hvorfor ikke sejle på langtur mens vi stadig er unge, ja hvorfor ikke give vore børn og os selv en fantastisk oplevelse.
Der var ikke langt fra tanke til handling, så efter en kort betænkningstid var vi igang med at planlægge vores første langtur.

Mange spørger hvordan vi fik ideen til at sejle på langtur og hvordan vi bare sådan finder på at tage et år ud af kalenderen, se på billedet herunder, det siger lidt om hvad der venter derude.

salt-whisle-bay

 

Til alle jer der går og drømmer om at sig farvel til den travle og stressede hverdag,  har lyst til at opleve det frie liv og drømmer om at tage på langtur på de blå oceaner, der kan vi kun sige:

Se at komme afsted. Realiser drømmene mens i kan, man ved aldrig hvad der sker senere i livet, men de oplevelser i har fået kan ingen tage fra jer!

Husk “Hvor der er vilje, er der vej”.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.