post

Så har Barolo og besætning sat kurs mod nye eventyr

Helle og Jeg havde sidste arbejdsdag fredag d. 10 juni og siden da har den stået på at rydde huset og lave den sidste klargøring på Barolo. Det har været nogle lange og hårde dage, hvor der virkelig blev knoklet igennem, så det er bare dejligt befriende at vi nu endelig har smidt fortøjningerne og sejlet fra Løgstør.

Torsdag d. 16 Juni kl. 09:00 sejlede Barolo og besætning fra Løgstør med kurs mod Dragør, hvor vi skal tilbringe de næste par uger, mens vi fejrer Heidi, som bliver student på mandag.

Der var mødt en del op på havnen, selv om vi ikke sådan officielt havde meldt et afrejse tidspunkt ud.
Tusind tak til de mange fremmødte der var mødt op på havnen i Løgstør for at ønske os god rejse. En speciel tak til lærer og elever fra Løgstør skole, som var mødt op for at sige på gensyn og vinke til Heine og vi to gamle.
Det var svært at tage afsked, specielt pigerne fra klassen knep en tåre, og der var da også en stor klump i maven på alle på Barolo. Alt afsked er svær men det bliver formodentlig opvejet af de eventyr der venter. Vi håber at holde god kontakt til jer alle.
Også en stor tak til farmor der har stået for forplejningen de sidste dage, det var bare en god flæskesteg vi fik i går, da vi holdt “for” Jul i Bredagde.

DSC_0066

Kursen er sat mod Hals hvor vi overnatter for at sejle mod Dragør i morgen tidlig. Det er en sejlads på 124 nm, så vi regner med det tager 20-24 timer at nå Dragør, afhængigt af vinden.
Vejret er lidt kedeligt, der er helt vindstille, overskyet og det små regner og vi sejler for motor.

Heine stor ved roret:
DSC_0068