Brighton-Dover 27-06-2009

I dag sejlede vi fra Brighton kl. 09:30 sammen med Mango. Vi skulle afsted kl. 09:30 da vi så ville have medstrøm hele vejen til Dover, hvad vi da også havde.
Der var absolut lavvande da vi skulle ud af Marinaen ved Brighton, og Barolo kunne akkurat sejle ud med kun 15 cm vand underkølen. Der var meget tåget de første timer, så vi sejlde med Mango foran med støtte af deres Radar og vi kunne suplere med vores AIS.

Efter nogle timer lettede tågen og der kom lidt mere vind fra vest, dog ikke nok til at vi gad kun at sejle for sejl. Turen til Dover var på ca. 65 nm og den forløb hurtigt da vi havde mellem 1 og 3 knobs medstrøm hele tiden.

Kl. 17:45 ankom vi til Dover, hvor vi med det samme fik lov at sejle ind i havnen af Dover Harbour control. Dover er en meget trafikkert havn og man må kun sejle ind når man har fået lov af Dover harbour control. Vi ligger nu i Grand Ville Dock.

Her i aften har vi været oppe at spise kinesser mad sammen med besætningen fra Mango, Uhm det var godt. Heine og Elma var halv pris men det var dem der spiste mest 🙂

På mandag regner vi med at tage toget til London.

Trip log: 56.18 nm, GPSlog: 65 nm
GPS log tur ialt: 10989 nm
Motor: 1203.1 t