St.  Lucia og Bequia 

Den 27. Dec sejlede Barolo fra Gran Anse til St.  Lucia. Det var en fin sejl tur med godt med luft, hvor specielt det sidste stykke ind mod Rodney Bay på St. Lucia var noget urolige med store bølger og godt med vand sprøjt i båden. 

Vi valgte at gå i Rodney Bay Marina, som blev den første marina vi anløb siden vi ankom til Caribien. 

Første aften i Rodney Bay endt vi i Rum punch og middag på en Restaurant på havnen. Om det var rommen eller maden der var skyld i vi hang lidt  i bremsen dagen efter er vi ikke helt klar over. Men vi fik dog handlet lidt og fik gjort klar til afgang mod Bequia dagen efter. 

Kl 8:30 d.  29-12-2016 afgik vi fra Rodney Bay med kurs mod Bequia. Det var en lang tur på omkring 70 nu. Der var en dejlig behagelig vind på 15-25 kn og en mere behagelig sø end på turen fra Martinique. Selv om vi loggen viste mellem 7 og 8 kn hele vejen, ankom vi først til Bequia omkring kl.  19:30 hvor vi endte med at tage en morning bøje indtil næste dag  hvor vi havde lys til at ankre op. Nu ligger vi godt for anker ud for stranden her i Port Elizabeth på Bequia. I dag har vi set os om i Bequia og kan med glæde konstatere at stort set intet er forandret her i Bequia siden vi var her for  8 år siden. 

I dag skal vi fejre nytår og fest her i Bequia.