Santa Cruz – San Miguel

Efter 7 hektiske dage Santa Cruz er vi ved at være trætte af storby livet (og larmen). Derfor har vi besluttet os for at sejle syd på, for at opdage lidt af det sydlige Tenerife.

Vi sejlede fra Santa Cruz i strålende solskin (27 C) og næsten vindstille. Der var ikke lovet meget vind i dag så vi forventede at sejle mest for motor. Det skulle snart vise sig ikke at holde stik.

Lidt syd for Santa Crus øgede vinden til 9-12 m/s og bølgerne viste også tænder ca. 1.5 m.

Vi havde vinden agten for tværs og søen med os, så det var en super sejlads med en god fart i båden (7-9 kn).  Vi regner med at vinden skyldes vind accelerations zonen rund om Tenerife og mellem Tenerife og Gran Canaria.

Vi vidste ikke helt om vi ville gå ind i marina San Miguel eller forsætte til Los Cristianos og ankre der. Vi endte med at anløbe San Miguel marina efter 6 timers sejlads kl. 17:30 i overskyet vejr, hvilket vi dog var glade for da vi havde fået rigeligt med sol i løbet af dagen.

Vi havde hørt at Marinaen i San Miguel skulle være færdig og sat i drift, til trods for at ”Atlantic Islands” bogen, beskriver marinaen som ikke færdig og under konstuktion.

Det viste sig også at marinaen er fuldt funktionsdygtig med et venligt personale og gode faciliteter. Der foregår dog stadig konstuktions arbejde omkring havnen.

San Miguel er et turist område omgivet af hoteller, lejligheder og golfbaner, men sammenlignet men Santa Cruz er der dejligt stille her.

 

De næste dage vil vi forsøge om vi kan  mødes med Jette og Hans Møller hjemme fra jernbanegade, de bor i Los Cristianos ikke langt herfra. Vi har også en aftale med familien Bertelsen (kulgården) om at løbe sammen i løbet af ugen, de bor i Las Americas heller ikke langt herfra.

Hvis vejret bliver godt ankrer vi ud for Los Cristianos.

 

Log data:

Trip log: 34.41

Motor: 453.4

Vand. 23.3 C

GPS tur i alt: 2809

 

Total log: 4246.3

GPS tital: 4250