Oeiras – Sines i selskab med delfiner.

Torsdag d. 18-9-2008, ankommer vi til Sines kl. 16:50 efter ca. 50 nm for motor. Vejret er som sædvanligt super dejligt ca. 25 grader i skyggen. Selv om turen fra Oeiras til Sines blev motorsejlet var det en rigtig dejlig tur hvor der rigtigt blev daset. Turen blev ikke ringere af at vi havde følgeskab af fire delfiner, der valgte at lege lidt med os undervejs (Se billederne).

Da vi ankom til Sines lå der to danske både der var ankommet lidt før os. Bådene var Miraz og Lærke som vi også havde mødt i Cascais.

Kort efter ankomst til Sines syntes Heidi og Heine at det var tid til en dukkert, mens vi andre nød en gå i havn bajer.

 

Nu lørdag. d 20-9-2008 ligger vi 4 danske både i Sines, så der er masser at snakke med. Det er helt sjovt at snakke dansk igen.

 

I går fik vi en SMS fra vores norske venner på Mango og Hilde, de ligger nu på Lanzerote og nyder varmen. Vandet på Lanzerote er 24 grader og Luften er 27. Vandet her er knap så varmt, men i dag har vi haft det rigeligt varmt, mellem 32-33 grader i skyggen pyha…

Vi håber snart at vi kan forsætte ned til vores Norske venner på Lanzerote, men de næste dage er der lovet sydlig vind. Så indtil det ændrer sig bliver vi her i Sines. Det er vores plan at sejle direkte til Lanzerote herfra. Vores australske venner på Rea er sejlet ned på Algarve kysten hvorfra de forsætter til Marokko og derfra til kanaria øerne.

 

Sines er en utrolig dejlig marina med rigtigt gode faciliteter, også koster det kun 19.75 Eur om dagen for vores 11.93m. Sines er en hyggelig gamle fisker by, med små hyggelige gader. Prislejet på stort set alt er kommet et hak ned i forhold til Cascais.

 

Her i Sines har vi brugt tiden på at montere hængsler på køleboks låget, servicere toiletterne, vaske tøj, lappesejl og montere vandfilter på drikke vandet m.m. Vi kan varmt anbefale at montere vandfilter på drikkevandet, det tager klorsmagen og vandet smager næsten som hjemme.

Vi behøver ikke at købe vand i dunke mere.