Godt Nytår fra besætningen på Barolo

Tusind tak for alle nytårs hilsnerne, det er dejligt at få så mange hilsner hjemmerfra.

 

Vi fejrede et meget anderledes nytår her i Bequia. Vi var 50 scandinaver der havde Barbeque party på stranden hvor vi havde hyret en lokal til at lave lokal Carribien Barbeque til os. Menuen stod på grillet kylling og svin med en masse lokal salat til, bl.a. bread fruit og banansalat.

Hertil drak vi rødvin og en hel del rum punch, så der er meget stille i bugten i dag. Rom er meget biligere end øl og vin

Der var ikke det store fyrværkeri her, men dog var der en del der var i havsnød i admirality bay, i hvert fald hvis man skal dømme ud fra de mange nødraketter der svævede overbugten.

Det vil være en dårlig idet at forlise i Carribien på en nytårs aften, da der helt sikkert ikke er nogen der vil reagere på nødraketter eller nødplus.

 

Her i bugten ligger vi side om side med Michael Douglas, der har været her i sin superyacht siden d. 29 dec. I dag er der ankeret yderligere 4 superyacht op, rundt om Michael Douglas, så mon ikke kendiserne holder nytårs frokost i dag.

Vi regner med at sejle lidt syd på i morgen, vi ved ikke helt hvor vi tager hen endnu. Men vi kan jo smutte ind og besøge Mick Jagger eller Amy Winehouse på Mystique.