Fantastisk velkomst på Løgstør havn.

Fantastisk hjemkomst til Løgstør

Fantastisk hjemkomst til Løgstør

Barolo ligger nu igen fortøjet i vesterhavnen i Løgstør, efter godt et års rejse.
Lørdag d. 4-7-2009 kl. 15:30 anløb vi havnen i Løgstør og sikke en velkomst der ventede os.

Velkomsten startede egentlig allerede udfor Fur hvor vi mødte familien Bloksgård i deres båd Esja. Der var helt vindstille så vi lagde os på siden af Esja og inviterede på Øl i Barolo, det varede ikke længe inden vi alle badede i det spejlblanke vand. Men da vi jo skulle være i Løgstør kl. 15:30 måtte vi videre.

Den næste velkomst delegation mødte vi ved indsejlingen til Løgstør rende, her ventede familien Bengtson i deres speedbåd med en ”banan” spændt efter båden. På ”bananen” sad Nanna, Mathilde og Mathias og vinkede med Dannebrogs flag mens de flere gange susede forbi Barolo, mens der også blev viftet med et stort dannebrog fra speedbåden. Det var en rigtig dejlig velkomst der gav sug i maven på os alle, men også fik os til at tænke på hvad der ventede på havnen. TUSIND TAK.

Det sidste stykke vej ind mod havnen i Løgstør steg spændingen yderligere, da vi kunne se at der var mødt rigtigt mange mennesker op på havnen. Der var muslinge festival i Løgstør, så de mange mennesker var jo nok til et arrangement i forbindelse med festivalen. Efterhånden som vi kom nærmere havnen fandt vi ud af at de mange mennesker var mødt op for at tage i mod os.
Det var et fantastisk syn, der stod mennesker hele vejen rundt om vesterhavnen og mange både havde sat signal flagene. Der var med meget store klumper i halsen, da vi sejlede igennem indsejlingen til havnen ledsaget af hornmusik og en masse velkomst råb.
Det var svært at koncentrere sig om at lægge båden på ind på pladsen, men vi havde jo prøvet det før, så det lykkedes alligevel.
Efter at båden var fortøjet sprang vi alle i land for at hilse på. Vi nåede ikke at hilse på alle, men vi vil gerne sige TUSIND TAK til alle jer der mødte op på kajen det var en helt fantastisk velkomst, der for evigt vil stå printet i hukommelsen. En helt fantastisk afslutning på vores eventyr.

Log data: Vi har sejlet 11466 nm (21235 km) siden vi sejlede fra Løgstør d. 17-Juni 2008