post

Dejlige dage på Lanzarote med besøg hjemmefra og en glædelig overraskelse

Efter at have tilbragt 17 dage i Marina Rubicon, er vi i dag sejlet ca 7 nm fra Rubicon til Corralejo på Fuerteventura. Grunden til at vi skulle herover i dag, var lidt træls, da vi skulle sige på gensyn til Henriette og Cristian, da de skulle flyve hjem fra Fuerteventura. Henriette og Christian har været på besøg ved os i en uge, som bare er fløjet afsted.

Vi har været på sightseeing på Lanzarote, hvor vi kørte rundt på øen og så vulkaner er andre seværdigheder.

Ellers er ugen gået med hygge ved stranden eller ved marinaens pool og nogle dage lå vi få anker ved Papagaya beach, som ligger lige ved Marina Rubicon.

imag2838

Henriette og Christian nyder solen på Ankerpladsen ved Papagaya

Kortspil på Stranden i Playa Blanca

Kortspil på Stranden i Playa Blanca

I fredags da vi skulle spise aftensmad, var Henriette og Christian pludselige ilet ud og se solnedgangen, mens Helle og jeg hentede grillede kyllinger. Vi kunne ikke rigtigt forstå hvorfor de ikke kom tilbage, men efter et stykke tid kom de tilbage og Henriette var meget stor smilende og meget rørt. Det viste sig at Christian havde friet til Henriette på et romantisk klippe fremspring lige øst for Marinaen. Christian havde givet Henriette et flot ring, som hun stolt viste frem. Vi blev alle lidt paf men også meget glade. Vi skulle jo have haft en festmiddag, men måtte nøjes med de grillede kyllinger som allerede var på bordet.
Så nu har vi en datter der er forlovet med en rigtig skøn svigersøn og vi glæder os meget på deres og egne vegne.

Her i Corralejo fik vi mulighed for at få en plads i marinaen, hvilket kan være lidt svært da den er ret lille. Så indtil vi har lagt yderligere planer ligger vi her. Vi har været et smut oppe i Corralejo, som ser ud til at være en hyggelig by, der ikke kun består af turist byggeri, som er mere eller mindre tilfælde i Rubicon/Play Blanca.

Vi er alle lidt nedtrykte i dag og føler et tomrum efter at have sendt Christian og Henriette hjem med flyveren i dag. Men vi glæder os over de rigtig gode dage vi har haft.
I morgen skal vi igen igang med den daglige rytme og Heines skole, som har stået lidt på standby i den forløbne uge.
Vi skal være på Gran Canaria d. 15 okt., hvor vi får Jan med som gast.