Bus tur til st. John og hele familien på Jet-ski

Efter skolen i dag drog hele familien på tur til St. John der er hovedstaden på Antigua. Vi tog bussen dertil, hvilket var en oplevelse i sig selv. Her er det ikke store busser men små mini-busser der transportere folk rundt. Det siges at man kommer hurtigere frem med bus også er det meget billigt. Vi betalte 3 EC/person til st. John og 3.25 EC for at komme tilbage  til Jolly Harbour. Hvorfor det er dyre at køre tilbage ved vi ikke, men sådan er det.

St. John er en stor by med en masse butikker og ikke mindst en masse dollar turister. Vi tog til byen for at se om vi kunne købe et nyt digital kamera med et tilhørende undervandshus. Vores gamle kamera kunne ikke hold vandet ude som lovet. Så køb ikke et Olympus 770 SW de holder ikke. Vores norske venner på Amor Fati har også et der ikke kunne holde til mosten.

Det lykkedes desværre ikke at finde et nyt kamera.

Efter at have travet byen tynd og fået lidt frokost tog vi bussen tilbage til Jolly harbour.

Tilbage i Jolly harbour tog vi til stranden hvor vi lejede to Jet-ski (vandscooteere). Helle og Heidi kørte på den ene vandscooter og Hans, Heine og Heidi på den anden. Efter en kort intro var det bare at race af sted i den næste halve time. Det var virkeligt sjovt og kan anbefales hvis man bare har lidt ræs i blodet. Jet-skiene var virkelig heftige og havde et enormt moment, der gjorde at man næsten blev smidt af ”dyret” når den fik lidt gas. I dag var der noget swell (lange bølger) på vandet og når Jet-skien fik fuld gas fløj man vildt over bølgerne. Ungerne mente at deres mor var en vild motor bølle.

Se billederne under ”Antigua Jolly harbour”. Vi har desværre ingen billeder mens vi ræser på vandet, da vores ”undervandskamera”, som bekendt ikke kunne holde vandet ude.