post

Barolo og besætning venter på passat vinden

Barolo og besætning venter på at passat vinden skal indfinde sig, så vi kan komme videre mod Karibien. Marinaen og anker bugten ved Mindelo på Sao Vicente er efterhånden ved at være godt fyldt af både der venter på at passat vinden skal vise sig. Siden vi kom til Mindelo har vejret været ret atypisk for årstiden, det har været overskyet og det har regnet i 3-4 dage, hvor man statistisk har maks 1 regnvejrs dag i november.

Passat vinden har også glimret med sit fravær og der er pt. stort set vindstille i den del af Atlanten vi skal sejle på, men sammen med alle de andre sejlere håber vi på der sker noget i løbet af de næste dage.

I går hyrede vi en 4 hjuls trækker taxi, hvor vi sad på ladet mens vi blev kørt rundt på øen. Vi stoppede ved en dejlig strand hvor vi fik en dejlig svalende dukkert. Vi var meget overraskede over hvor grøn og frodig øen er. Der var massevis af både små og store køkkenhaver, hvor de lokale dyrkede alskens frugt og grøntsager. 

Vi har proppet båden med vand og proviant og i dag har Alex og Helle lavet færdigretter, så vi har mad klar til de første dage på Atlanten. Båden er klar og vi er klar, så nu venter vi bare på at få lidt passat vind til at komme over dammen.

Herunder ses et galleri med billeder fra vores tid på Kap Verde: