post

Barolo er nu igennem den Engelske kanal

Siden vi forlod Brest, har vi være inden om Roscoff, Guernsey, Cherbourg og nu ligger vi i Dunkerque, lige øst for Doverstrædet. Det betyder også at vi er igennem den engelske kanal og nærmest er i hjemlige farvande, da Nordsøen jo er lige udenfor Marinaen i Dunkerque (Dunkirk).

Vi har nydt det franske køkken og især  Moulles frittes, når vi har haft chancen, så det bliver vemodigt at sige farvel til den franske kyst, når vi sejler herfra.


Vejret har generelt været godt, men vind har der ikke været meget af. Vi overvejer da og om S/Y Barolo skal omdøbes til M/V Barolo (Motor Vessel Barolo), i det vi stort set kun har sejlet for motor siden vi forlod Brest.

Der har været enkelte perioder hvor vi kunne sejle, men ellers har der været meget lidt vind og den vind vi så har haft, har været i mod. I dag havde vi dog et par gode og tiltrængte sejl timer, inden vi anløb Dunkerque, efter 27 timer for motor fra Cherbourg.
Vi bliver her et par dage for at tage en slapper, mens vi venter på lidt gunstig vind. Det ser dog ikke ud til at skifte foreløbigt.

Siden vi forlod Lissabon d. 29 Juni har vi sejlet 1069 nm.