post

3 dejlige uger med vores døtre og svigersønner

Efter 3 dejlige uger med Henriette, Christian, Heidi og Tobias ombord på Barolo, måtte vi igår vinke på gensyn til dem i lufthavnen i Fort de France her på Martinique. De 3 uger er bare fløjet afsted, også selvom Barolo er godt fyldt op med 7 personer ombord kunne vi sagtens have brugt 3 uger mere sammen.

I de 3 uger har vi har været en tur omkring Bequia, Canuan, Myreau, Tobago Cays, Union Island og St. Lucia samt besøgt forskellige anker bugte her på Martinique. Her er et lille galleri med billeder fra de 3 uger:

 

Den sidste dag de var her havde vi lejet en mini bus og kørte rundt for at se lidt på Martinique. Her besøgte vi bl.a Mount Pelee, som under et udbrud i 1902 dræbte knapt 30.000 mennesker på Martninique. Det er i dag en semi-aktiv vulkan hvor der indimellem måles seismiskaktivitet. Den er under konstant overvågning og man forventer at kunne forudsige evt. ny udbrud med måneders varsel.

Vi besøgte ogå et enkelt af Martinique’s Rom destillerier, nemlig Neisson. Her var man så småt ved at sætte gang i denne sæsons rom produktion. I det maskiner og destillations apparater var ved at blive startet op da vi var der.

Under vores tur rundt på Martinique besøgte vi også et vandfald i regnskoven og var en tur på vestsiden af øen (vindsiden), på et sted der hedder Trinite. Her fik vi en dukkert i bølgerne.

Den sidste aften var vi på Mango Bays i Le Marin og spise Weekend Ribs, inden vi næste morgen kl 05:00 kørte til lufthavnen for at aflevere dem. Heidi og Tobias tager 4 dage i New York og Henriette og Christian flyver hjem til Danmark.

Barolo ligger nu i Marina i Le Marin, mens vi venter på at Kristina og Tore kommer d. 14-02-2017 og sejler med os det næste stykke tid.