Barolo’s besætning år 2006-2019

Hans Martin Graulund

Hans Martin Graulund, årgang 1966.
Skipper og navigatør

Teknisk chef ved Lykketronic A/S, tidligere arbejdet ved SKOV A/S og har i mange år været selvstændig konsulent og softwareudvikler i IT-online A/S. Oprindelig håndværksuddannet som elektriker. Efterfulgt af en uddannelse som elektonikteknikker med specialle i embedded softwareudvikling.
Har Yachtskipper 3 og har sejlet siden jeg knapt kunne magte en optimistjolle.

Helle Mirjam Graulund

Helle Mirjam Graulund, årgang 1968
Styrmand, First mate og skibsskoleinspektør

Ansat på ældrecenter Bøgely i Løgstør, som aktivitetes medarbejder i dagcenteret. Uddannet social og sundhedsassistent. Underviser desuden i gymnastik og svømning.
Har taget duelighedsbevis i 2007.

Henriette Mirjam Graulund

Henriette Mirjam Graulund, årgang 1994
Gast

Henriette er nu flytte hjemmefra. Hun har en baggrund i HHX og er nu kontor elev ved Aalborg kommune. Ind imellem drømmer hun om at komme med os på en ny tur ud i verden.

Da vi sejlede på langtur i 2008 var Henriette 14 år og gik i 6. C på Løgstør skole. Spillede håndbold, fodbold og dyrker veninderne. Gik ikke af vejen for en offentlig sangoptæden sammen med veninderne. Henriette er vagthund for at besætningen er standsmæssig påklædt (og helst moderigtigt).

Heidi Maria Graulund

Heidi Maria Graulund, årgang 1997
Styrmand og gast

Heidi går nu på HHX og går målerettet efter en uddannelse som jurist. Efter vi er kommet hjem fra langtur har Heidi taget Duelighedsbevis og styrer gerne Barolo, også ind og ud af havnene :-).

Da vi sejlede på langtur i 2008 var Heidi 12 år og gik i 4. A på Løgstør skole. Spillede fodbold og er hjælpe instruktør i gymnastik. Dyrker veninderne og er lidt af en computer haj samt SIMS mester. 

Heine Mathis Graulund

Heine Mathis Graulund, årgang 2001
Dinghy skipper og fiskemester

Heine er nu blevet en stor knægt, der snart vokser sin far over hovedet. Heine drømmer om at vi snart skal på langtur og udforske stillehavet.

Da vi drog på langtur var Heine 6 år og gik i børnehaven Kridthuset i Løgstør. Gik til svømning og gymnastik, samt hjælper far når der skal “makkes”. Elsker alt spiseligt fra havet specielt muslinger og rejer.