Vi er stadig i Horta

I søndags var vi ude at se på Horta sammen med besætningen fra Mirna, samt Bjørn og Allan fra hendholdsvis Chili og Avalon. Vi havde lejet en bus, så vi alle kunne køre sammen. Vejret var ikke det bedste da der stadig var en del skyer og regn, samt en del vind.

Horta er en utrolig frodig Ø og alt var grønt så det nærmest skar i øjnene. Det var en voldsom kontrast til de afsvedne Øer på BVI. Vi kørte hele øen rundt og så på det to vulkaner på øen. Begge er inaktive. Det store vulkan krater midt på øen var fuldstændig indhyllet i skyer, så her så vi ikke meget. Men det var alligevel en spændende tur, som varmt kan anbefales.

 

Barolo ligger stadig fortøjet i Marinaen i Horta. Vi ville have sejlet onsdag sammen med Yr og Mirna, men vi syntes at vejret længere nordpå er for ustabilt.

Desuden kom Amor Fati og Emblem ind i tirsdags, og dem ville vi også gerne hilse på. I går kom så Mango ind fra Newyork, det var virkeligt hyggeligt at mødes med dem igen.

Børnene nyder virkeligt at de igen er forenet med alle deres norske venner og der er fuldgang i bådene til langt ud på aftenen.

I går var vi ude at spise med besætningen fra Mango, det var spændende at høre om deres tur til Newyork, turen gik via Cuba og Miami. Men vi er nu glade for at vi valgte at blive i Carribien og nyde solen. Mango har sejlet rigtigt mange dage for at komme op til Newyork, mens vi har nydt det i solen.

Efter at have set den sidste vejrudsigt, er vi rigtig glade for at vi valgte at blive i Horta. Det ser ud til at lav trykkene står i kø for at komme ind ude fra nordatlanten. På mandag placerer en storm med vind på 50 kn (25 m/s) på ruten op til England. Vi håber at Tempest, Pigalopp og Aurelia når nord for stormen. Det ser lidt værre ud for Yr og Mirna, hvis ikke de ændre kurs de næste dage vil de sandsynligvis blive ramt.

Efter dette lavtryk er placeret, kommer et nyt ind lidt tættere på Azorene med næsten samme styrke.

Så vi er lidt usikre på hvornår det skal lykkedes at komme herfra.

Hvis der er nogen af jer der har forbindelse med vejrguderne, så vil vi gerne bede om en stabilisering i vejret på nord atlanten J.