post

Nye hynder til båden

NyeHynderBarolo

Efter års intensiv brug var vores hynder i salonen ved at være godt slidte. Specielt det år hvor vi levede i båden og salonen blev brugt som vores dagligstue, tog hård på hynderne.
Da vi kom hjem fra vores Caribien tur, følte vi at hynderne var god “klisterede” efter mange timer brug, hvor vi og besøgende havde brugt hynderne i shorts og måske endda med rester a solcreme på benene. Vi tog betrækket af hynderne og vaskede det, hvilket hjalp for en stund, men det var slidte og godt falmede. Vi forhørte os om priser på nyt betræk ved Bavaria, men det var frygteligt dyrt, så derfor besluttede vi os for at se os lidt omkring efter alternativer.

I foråret 2014 fik vi kontakt med et polsk firma “Atlantyk” som vi havde hørt meget godt om. Vi lavede en aftale med Jan Wojcik fra firmaet og efter kort tid kom han forbi med stof prøver. Efter vi havde valgt stof, blev vi enige om en pris, og der blev målt op til nye hynder. Tre uger efter kom Jan og afleverede hynderne og spurgte om vi var tilfredse. Der skal først betales ved modtagelse af hynderne og hvis vi var 100% tilfredse, det kalder vi god service 🙂 – Resultatet se øverst på siden.

Vi kan varmt anbefale Jan Wojcik fra Atlantic, han taler iøvrigt rigtig godt dansk. Du kan se hans hjemmeside her

AtlantykVisitkort