Hurra, Hurra Heidi’s 12 års fødselsdag

Onsdag d. 8-4-2009 var det Heidi’s tur til at fejre fødselsdag. Det blev fejret med morgen vækning kl. 7:30 hvor Barolos besætning sang fødselsdagsang for Heidi. Der blev tradition tro overrakt gaver på sengen, hvorefter det var tid til morgen maden.

 

Vi var dagen før sejlet fra White bay på Just Van Dyke til Road harbour på Tortola, for at handle ind. Vi har flere gange handlet i  Road Harbour, men denne gang lykkedes det os at finde 2 kæmpe supermarkeder, hvor man næsten kunne købe alt det man kan købe i et europæisk supermarked.

 

Derfor gik formiddagen med stor indkøb, hvorefter vi sejlede til Cooper Island for at fejre dagen med Heidi. Cooper Island ligger godt 5 nm fra Road Harbour, så det var en hurtig lille smut tur.

Vi måtte igen ligge for moring på Cooper Island (det skal nødigt blive en vane), da det var umuligt at ankre p.g.a. moringer er strøet udover hele bugten.

 

Der blev bagt kage til den store guldmedalje hvorefter vi alle var på snorkle tur. I dykker shoppen på Cooper  Island fik vi bestilt opgradering fra Scupa Diver til Open Water diver for både Heidi og Henriette. Det starter de med lørdag morgen på Norman Island. Hans bookede et dobbelt dyk på vraget af The Rhone, til fredag morgen.

Sidst på dagen kom besætningen fra Yr over til fødselsdags kaffe, hvor der blev hygget til solnedgang.

Aftensmaden var bestemt af Heidi, og bestod i kæmpe engelske bøffer med bernaise og champignon, Uhhhmmmm.