Hurra, Hurra for Helle…

Søndag d. 5-4-2009 vækkede vi Helle kl. 06:50 med fødselsdagssang og gaver på sengen. Det var en rigtig dejlig morgen med høj solskin (som sædvanlig). Efter der var pakket gaver ud var det da også tid for en dukkert, mens far lavede morgenmaden færdig.

Efter morgenmad stod den på motion på stranden hvorefter vi måtte tilbage til båden for at bage kage og boller til om eftermiddagen. Besætningen fra Yr var nemlig inviteret til kaffe kl. 14:00.

Eftermiddagen gik med kaffe og kage på båden hvorefter vi alle tog på stranden for at hygge os. Der var rigtigt mange mennesker i whitebay denne søndag eftermiddag, og der var da også godt gang i Soggy Dollar bar, da vi kom for at smage om den berømte Painkiller stadig smagte godt.

Der var levende musik i baren og Vilfred fra Yr sang da også fødselsdags sang for Helle sammen med en Amerikansk pige. En rigtig hyggelig eftermiddag hvor der også blev badet flittigt.

Efter at have spist aftensmad, var Yr inviteret over på en drink, på betingelse af at de medbragte guitaren, hvilket de selvfølgelig gjorde. Vi hyggede os til lang ud på aftenen, og Helle var vældigt godt tilfreds med dagen. Den vil hun godt gentage samme sted næste år.