Dead Man bay på Peter Island

Det meste af torsdag d. 9-4-2009 tilbragte vi på Cooper Island med at gennegå teori til Open Water dykning. Sidst på dagen sejlede til pirat bugten Dead Man bay på Peter Island. Lige udfor bugten ligger den lille Ø Dead Man Chest, begge kendt fra Pirates of Caribien. Da ankeret var smidt følte vi os lidt som sørøvere.

Grunden til at vi var sejlet hertil var bl.a. at jeg skulle samles op her af dykker båden næste morgen, når jeg skulle på vrag dyk på Rhone.

 

Da vi ankrede op et stykke foran en anden båd bad jeg Heidi checke, hvor langt deres anker lå bag os så vi var sikre på at vi ikke skulle flytte båden hvis de skulle sejle vidre tidligt næste morgen. Heidi nåede kun lige at få maske og snorkel under vandet, inden hun fløj op af bade stien, og råbte at der var en kæmpe Baracuda under båden. Efter at have sundet sig lidt mente hun at det nok ikke var en Baracuda men en haj. Vi tænkte ja, ja..

Undermadlavning skar Helle osteskorper af og gik op for at smide dem i vandet. Da hun smed dem i vandet blev de straks spist af en sulten haj. Helle kaldt på os alle og der gik hurtigt sport i at fodre den mad alt havd vi kunne undvære. Men solen var gået ned, så det blev desværre mørkt alt for hurtigt. Hajen var godt 1 m lang og havde et meget blåligt skær.

Ved hjælp af vores bøger fandt vi frem til at det måtte være en lille Mako haj.