post

Barolo på besøg i La Coruna for 3. gang.

Barolo ankom til La Caruna (Nord spanien) i går aftes kl. 20.00 efter 325 nm (58 timers) sejlads fra Cascais (Portugal).

Vinden  og bølger var med os hele vejen, hvilket betød behagelig sejlads. Det første døgn var med spilet genua og solskin og andet døgn var en noget våd fornøjelse med masser af regn, men godt at vi så kunne finde vores cockpit telt frem fra gemmerne. Det positive ved regnen var at det ikke var nødvendigt at vaske saltet af Barolo da vi kom ind 🙂

Det er 3. gang at Barolo er i La Coruna, men til forskel fra de to andre gange hvor vi er ankommet hertil i høj solskin og masser af varme, er der nu overskyet og byge vejr med temperaturer mellem 18-22 gr. Heldigvis kan vi trøste os med god mad på de mange hyggelige restauranter i La Couruna.

Det ser ud til at der er et fornuftigt vejrvindue over Biscayen, hvis vi tager afsted i morgen onsdag. Vi ville godt have nydt et par dage mere her, men tager vi afsted torsdag bliver det motor hele vejen og derefter bliver vinden hård og i mod indtil en gang i næste uge. Derfor er der afgang herfra mod Brest i morgen tidlig, med forventet  ankomst til Brest fredag aften.
Vi ser frem til at ramme sommeren i nord europa 🙂