Tur til Loro Parque 17-10-2008

I dag går turen til Loro Parque, der er en form for Zoologisk have. Parken startede oprindeligt som en Papegøje park, men har udviklet sig til en ”zoologisk have” med aber, Pantere, tigere og en helt række havdyr. Der er pingviner, hajer, delfiner, spækhuggere og søløver.

Loro Parque ligger i Puerto de la Cruz på vest siden af Tenerife.

Vi ankommer til Loro Parque kl. 10:30 og er ret spændte på at se hvad parken har at byde på. Det koster 122 Eur (915 kr) for os fem at komme ind, og så er Henriette endda kommet ind på en børne billet. Derudover skal man betale for at parkere. Derfor var det med en følelse af at dette var ”Money making” vi gik ind i parken.

Denne følelse ændrede sig dog efterhånden som vi kom frem i parken. Parken havde selvfølgelig de sædvanlige Zoo dyr og papegøjer, men så kom vi til pingvin anlægget, som var imponerende. Derefter gik vi til Spækhugger showet, som var helt utrolig fantastisk. Det er helt utroligt at se hvad de kan få de kæmpe spækhuggere til at gøre. Vi sad i ”splash zonen” men undgik i modsætning til en hel del andre at blive våde. Ungerne og vi voksne var målløse og var enige om at dette ene show, næsten var hele entreen værd.

Derefter så vi delfinen showet som måske endda var endnu mere fantastisk også selvom vi en hel del gange har haft vores helt eget delfin show når vi har sejlet i båden.
Derefter var det søløvernes tur. Dette var et virkeligt morsomt show, hvor man fik rørt latter musklerne.

Efter at hav set de 3 shows var alle enige om at denne tur var alle pengene værd, og vi kan kun anbefale at tage en tur i Loro Parque, også selv om det er lidt dyrt.

Derefter gik vi rundt og så resten af Parken og sluttede dagen af med at se Spækhugger showet en gang mere. Dette show var dog ikke nær så godt som det første. Showet var kortere og der var ikke så mange spækhuggere med. Det var også det sidste show denne dag, så måske var dyrene ved at være trætte.

 

Vi har taget billeder go videoer fra Loro Pargue, som kan ses på hjemmesiden.