Tobago Keys

Efter 3 døgn i Union Island sejlede vi til Tobago Keys, der er en ubeboet ø gruppe der ligger bag et stort rev Horse shoe reef. Vi ankrede op ret bag revet i et fuldstændigt turkis blåt vand. Vi lå sammen med Rea og Hilde og tempest fra norge.

 

Tobago keys er en natur park hvor det er forbudt at fiske og tage noget som helst med fra stedet og man betaler for at ankre der. Stedet er virkelig fantastisk og ret inden for hvor vi var ankeret op kunne vi dykke med skilpadder. Det er bare helt fantastisk at snorkle omkring på revene ved Tobago Keys. Se billederne de taler for sig selv.

 

Efter halvandet døgn på Tobago keys besluttede vi os for at sejle op og ankre i salt whisle bay på Myreau, hvor Amor Fati og Sagtiba lå for anker. Salt Whisle bay ligge kun 1.8 nm fra hvor vi lå for anker i Tobago Keys. Da vi ankom til Salt Whisle bay, viste det sig umuligt at ankre op der da bugten var stuvende fuld. Vi kunne ligge helt ydert i bugten men det rullede en del der, så vi besluttede at gå ind til Union Island, hvor vi nu ligger i Marinaen.

Henriette var ked af det da hun havde håbet på at kunne vær lidt sammen med Henriette fra Amor Fati, men det er der ikke noget at gøre ved.