St. Lucia

Onsdag d. 21-1-2009 sejlede vi fra Bequia kl. 09:15 med kurs mod st. Lucia. Umiddelbart blæste det en del omkring Bequia og vi fik da også et par store bølger indover båden. Omkring Bequia og St. Vincent er der nogle vind accelerations zoner og vi havde i perioder op til 14 ms vind, men vinden kom foran for tværs så vi loggede altid mellem 7 og 9 kn. Det var kun et kort stykke med læ bag St. Vincent hvor vi måtte starte motoren.

Efter en frisk og lidt våd tur ankom vi til Souffrie, st. Lucia ca kl. 17:00. Mango, Emblem og AmorFati var ankommet udmiddelbart før os og var i gang med at finde moring bøjer. Det viste sig at flere af dem var ustabile og vi besluttede os derefter at sejle til Marigot Bay.

Vi ankom til Marigot bay kl. 18:20 (det var næsten mørkt), hvor vi fik anvist morings som det forlangte 80 EC for (160 dkk) hvilket vi ikke ville betale. Det endte til sidst med at Mango og Barolo lagde sig på samme moring og betalte 40 EC hver. Marigot Bay er en hyggelig bugt, hvis ikke lige det var for alle de ”Vendors” der hele tiden kommer til båden for at sælge noget. Man må kun ligge for moring inde i bugten, så de ødelægger det for sig selv ved at forlange den høje pris for en morring. Til sammenligning skal de nævnes at vi nu ligger i Rodney Bay Marina til 68 EC i døgnet.

Efter at have overnattet i Marigot Bay, sagde vi farvel til Mango der forsatte til Martinique. Vi sejlede til Rodney Bay og lagde os i Marina.

For første gang i Carribien føler vi at vi er i en rigtig Marina. Alt her er helt nyt og der er både el og vand ved hver bådplads. Vi ligger sammen med Amor Fati og Emblem i Marinaen.

 

Log data Marigot Bay

Trip log:  64 nm

GPS tur i alt: 6129

Motor: 669 t