Luksus ferie dag med familien Bertelsen fra Løgstør, 24-10-2008

Fredag d. 24 okt. var vi inviteret ind til familien Bertelsen fra Løgstør som opholdt sig på et ferie ressort i Las Americas. Familien Bertelsen (Trine, Peter og lille Oskar) var på ferie i Las Americas sammen med Trines familie.

Først havde vi egentlig aftalt at vi skulle mødes ved os i båden, men så foreslog Peter at vi skulle komme ind til dem og hygge ved Poolen og spise frokost sammen. Det var ungerne på Barolo ellevilde med, så det takkede vi selvfølgelig ja til.

Vi ankom til ferie ressortet ”Villa Tagorro” ca. kl 11:00 hvor Peter tog i mod os i indgangen. Det viste sig at stedet nærmest var et luksus ferie kompleks bygget op omkring et stort pool område. Alt mad og drikke var inkluderet. Peter havde fået arrangeret og betalt for os, således at vi også kunne få adgang til poolen og fri mad og drinks som alle de andre. Vi ville betale for os selv men Peter insisterede hårdnakket.

Da vi kom ind på området hilste vi på resten af Trines familie og hygge os ved poolen indtil vi skulle have frokost. Frokosten var en kæmpe buffet, hvor der var noget for en hver smag. Lige fra pasta og kødsovs til frisk grillet fisk og selvfølgelig et dessertbord.

Efter frokosten hyggede vi os igen ved poolen hvor snakken gik. Vi fik drinks, øl, sodavand og is som vi bare kunne hente så meget af vi ville op i baren. Ungerne og os hyggede os helt fantastisk og tiden bare løb afsted. Lille Oskar og Julie hyggede sig også så meget at de helt havde glemt eftermiddagsluren, de var i hvert fald ved at være lidt klatøjede da vi drog afsted ca.kl 18:00. Der bliver nok stille ved familien Bertelsen i aften.

TUSIND, TUSIND tak til familien Bertelsen for en uforglemmelig dag, vi håber at vi kan gøre gengæld når engang vi ses igen.

Ps: Ungerne på Barolo plager allerede om at komme på luksus ferie med all inclusiv.