En begivenhedsrig start på 5 døgn mod Kap Verde

Dagen har fra morgenen være begivenhedsrig da fiskelykken endnu engang har tilsmilet Barolo’s besætning.
Vi fiskede med to fiskeliner ude, vores biggame fiskestang og en line på rulle, begge med blæksprutter på.
Pludselig ser vi to store og helt synkrone plask bag ved båden og straks efter spinner fiskehjulet som en gal.
Der er bid på begge liner på samme tid og vi kan se at det er pænt store dolphin fish (MahiMahi), som er en af de absolut bedste spise fisk.
Hans kæmper med fiske stangen og Heine prøver at få den løse line ind, men den springer desværre i løbet af kort tid.
Men vi har stadig den anden fisk på stangen og den skal vi bare have ind, selv om den kæmper hård i mod (hvem ville ikke gøre det).
Efter et stykke tid har fået den kørt lidt træt og fået den op bag båden, hvor Heine får den kroget med vore fangstkrog og trukket op i cockpittet, hvor den straks får et skud Gin i gælderne så vi kan få den bedøvet.
Det viser sig at være en Mahimahi på 115 cm, jeg behøver vist ikke at nævne at Heines stolte smil når op til begge ører 🙂
Vi har nu rigeligt med fisk til de næste bare dage.

Efter at have kæmpet med fisken og fået denne parteret, var vi godt svedige og blodige, så vi trængte til en svalende dukkert i Atlanten.
Derfor blev motoren slukket og alle undtaget Jan M Nielsen, var en tur i vandet på knap 4000 m vand. Det var virkelig skønt, selv om vandet ikke kølede særlig meget det er 26 gr varmt.

Det seneste døgn har Barolo været omdannet til en motor båd, da vinden er ikke eksisterende eller er meget svag 2-6 kn, ikke er nok til at vi kan sejle på det.
Vejret for resten af dagen og for i morgen ser heller ikke ud til at give os ret meget vind, så vi ruster os til endnu et døgn for motor. Vorer rute ligger lige midt i et vindstille bælte.
Vi har pt. omkring 165 nm ind til Mindelo, så vi håber at kunne anløbe i morgen inden det bliver mørkt.
Vore position: 19 04.973N 23.17.277W