Cap Verde venter

I morgen tirsdag d. 18-11-2008 forventer vi at sætte kurs mod Cap Verde. En tur på 832 nm, som vi forventer at bruge ca. en uge på. Turen til Cap Verde afkorter turen over selve atlanten med ca. 700 nm.

Vi sejler sammen med den norske båd Amor Fati http://www.seiltur.no/amorfati/ der også skal til Caribien.

Vi er gået godt i spænd med Amor Fati og børnene har det virkeligt fint sammen. Vi har både haft Andrea og Henriette til at overnatte hos henholdsvis Heidi og vores Henriette.

De sidste dage er gået med indkøb af mad og drikkevarer, samt at stuve det væk i båden.

Vi føler nu at vi er klar og håber på en god tur over atlanten. At gå helt ned til Cap Verde før vi startet turen over atlanten, skulle sikre os en stabil passat vind og forskåne os for evt. meget hård vind eller ingen vind, som kan optræde på den nordlige og mere direkte rute over atlanten.

 

Vi vil forsøge at opdatere vores hjemmeside dagligt med en kort positions rapport. I tilfælde af at vi ikke får opdateret siden med en positions rapport i nogle dage, skal familien ikke gå i Panik.

Vores satellit telefon kan jo gå i stykker. Check i stedet Amor Fati’s hjemmeside, vi vil så få dem til at rapportere (så længe vi da er inden for VHF rækkevidde)

 

Vi vil fra i morgen aften kun være at træffe på satellit telefonen.
Beskeder sendt vi "Kontakt os" siden bliver emailet til vores satellit email.