Boulogne Sur Mer – Dieppe

Vi var blevet trætte af at ligge i Boulogne Sur Mer pga af at havnen er meget urolig og beskidt, grundet de mange fiskere der konstant sejler ud og ind af havnen. Derfor sejlede Barolo fra Boulogne kl. 04:30 d. 18-7-08 med kurs mod Dieppe. Vinden så fra havnen ud til at være i NV hvilket ikke var så dåligt til Dieppe, men da vi kom ud af havne anlægget viste dig sig at vinden var i SSV alså i mod vores sejlretning. Vi besluttede at forsætte for motor og storsejl mod Dieppe til trods for at søen var noget grov, fra nattens blæsvejr. Det blæste nu kun 5-7 ms hvilket er Ok, selv om den var imod.
Det ændrede sig dog hurtigt til 8-10 ms og søen blev også noget grov. Vi var glade for at ungerne sov længe på køjen. Det blev en træls og våd tur.

Midtvejs lagde vores vindmølle stativ sig pludselig ned. En af boltene på skrå stiverne var faldet ud. Helle holdt stativet mens Hans fik monteret en ny bolt, hvilket var lidt af et kunsstykke i den urolige sø (2-2.5 m bølger).

En time før vi anløb Dieppe fik vi noget i skruen eller roret, der gjorde det besværligt at styre båden, men vi anløb Dieppe kl. 13:30 hvor Andrea og Daniel tog imod os. De var sejlet fra Boulogne kl. 04:00.

Efter en tiltrængt Øl måtte Hans en tur i vandet og kigge på hvad der var galt. Det viste sig at der sad en stump snor og noget tang i skruen som nemt lod sig fjerne. Skruen kunne ikke folde sig helt ud og ind.

 

Efter at have fået frokost gik vi en tur i Dieppe, en dejlig by men den slår rekorden i havne penge 38 eur/døgn. Dette uden at marinaen kan prale af specielt gode faciliteter. Det har vi set meget bedre i Tyskland og Holland til 16-18 Eur.

 

Logdata:

 

Trip: 57.29 nm

Total: 2237.7 nm

Vand: 16.4 (skipper siger det er sk… koldt)

GPS tur i alt 808 nm