Barolo vil ikke hjem…

Som den opmærksomme måske har bemærket sejler Barolo ikke mod den engelske kanal, da vi i så fald skulle have sejlet i nordøstlig retning.
Da vi sejlede fra Horta i Søndags lagde vi i stedet en sydøstlig kurs, mod lidt varemere himmelstrøg. Det betyder at vi forventer at ankomme til Funchal på Madeira fredag d. 16-06-2017.
Efter at have tilbragt 3 uger i Horta, hvor de ene lavtryk efter det andet kom ind over nord atlanten, med køligt og regnfuldt vejr. Blev vi mindet om hvordan vejret tit er på det nordlige himmelstrøg. Det fik tankerne igang omkring alternativer til at sejle Barolo hjem til det lidt kølige Danmark.
Vi kom frem til at vi nu sejler Barolo til Canaria øerene for at overvintre der. Det giver os så også mulighed for et besøg på Madeira, som vi jo ikke besøgte da vi sejlede Barolo syd på sidste år.
Planen er defor følgende:
Vi besøger Madeira i nogle dage inden vi sejler til Canaria ørerne, som blot ligger 2 døgns sejlads fra Madeira. Det er endnu ikke helt afgjort hvilken af Canarie øerene vi vælger at efterlade Barlo på.
Når vi har fået Barolo trygt fortøjet, er planen så at Barolos besætning, medio Juli, flyver hjem til Danmark, for igen at etablere os. Vi skal have møbleret huset, fundet jobs og Heine skal begynde i almindelig skole igen osv, osv….
Vi vil så tage ned til Barolo når det er muligt i ferier mm.
Planen er så indtil videre at sejle Barolo hjem til Danmark næste sommer.

Dagens sejlads:
Vi har nu i 3 døgn være forfulgt at et højtryk, hvilket har betydet nul vind eller meget lidt vind, så motoren har ligeledes kørt i 3 døgn.
Vinden er nu så småt ved at komme så vi forventer at kunne sejle for sejl i løbet af eftermiddagen.
Vi har ca 250 nm til Funchal, så vi forventer at være fremme fredag.

Vores position 12:00 UTC, 34:54.98N 021:15.62W
COG 122, SOG 5.7