post

Barolo er på vej mod nye eventyr

Så er vores drømme om at sætte kurs mod nye eventyr i vores sejlbåd SY-Barolo endelig blevet en realitet. I denne uge har Helle og jeg sagt vores job op med virkning fra juni måned. Vi har talt med skolen og ansøgt om hjemmeundervisning af Heine og båden er ved at blive klargjort.

Barolo Tour 2016

I starten af Juli 2016 sætter vi atter kursen mod sydligere himmelstrøg. Planen er at sejle ned langs europas kyst med Ø hop til Madeira, Canaria øerne og Kab Verde inden vi i slutningen af november sejler over Atlanten med kurs mod Caribien.
Vi vil tilbringe 2-3 måneder i det Caribiske hav inden vi sejler gennem Panama kanalen.

Efter Panama vil vi besøge Las Perlas øerne og Costa Rica inden kursen sætte mod den sydlige halvkugle og Galapagos øerne. Herfra Marquesas øerne og fransk Polynesien, Samoa, Tonga og Fiji……..

Turen vil kunne følges på vores hjemmeside www.sy-barolo.dk, som vi vil opdatere hyppigt med rejseberetninger og små historier om livet på vandet.

Pigerne og deres kærester vil denne gang kun deltage i etaper på turen. Det betyder at vi vil have plads til 2-3 gaster på store dele af turen, så har du lyst til at opleve nye eventyr til søs og besøge små eksotiske trope øer, så er det muligt at sejle med som gast ombord på Barolo (se under Gaster).