post

Barolo er nu næsten i dansk farvand

I går kl 18 ankom vi til Laboe der ligger ved indsejlingen til Kiel. Vi blev modtaget med champagne af Ulla og Leif fra fra båden Mistral fra vores hjemhavn i Løgstør. Vi havde en rigtig hyggelig aften sammen, her i Laboe.

Torsdag d. 19 Juli gik vi ind i Kiel kanalen efter 188 nm sejlads fra Den Helder i Holland. Vi lagde os i Marinaen i Brunsbuttel natten over og afgik så fra Brunsbuttel kl 07:00 i går morges. Vi nåede dog ikke ret langt før vi fik noget i skruen og måtte “humpe” hen til det nærmeste sted hvor vi kunne komme ind bag nogle pæle og fortøje. Her efter måtte skipper en tur i Kiel kanalens grumsede vand. Det var ikke nemt at se noget, men der sad et stykke tov  i skruen, som det lykkedes at få løs efter et par forsøg. Derefter kunne vi forsætte gennem kanalen.

Vi ankom til Holdenau slussen okring kl. 16:00, men her var der desværre en del ventetid på at blive slusset igennem, men som nævnt kom vi igennem, og ankom til Laboe kl 18. Vi bliver her til i morgen, hvor vi så sætter kurs mod Sønderborg hvorfra Heine skal med et tog mod nordjylland.